Felhasználónév:
Jelszó:

Simonautó

Keresés az oldalon

 

 


Termékkereső

Minikosár

A kosár üres!

 

 

 

 


 

IAF logo

Vásárlási menete

 


A terméklistán illetve a termék adatlapján megjelenő Kosár ikon előtt megjelenő mezőbe meg kell adni a rendelni kívánt mennyiséget, majd a Kosár ikonra kattintva tehető a termék a virtuális bevásárlókosárba. A Kosár tartalma a jobb oldalon lévő Minikosár pont alatt ellenőrizhető.

 

Amennyiben törölni szeretné a Kosár tartalmát, úgy a bal oldalon megjelenő Minikosár pont alatt, a kiválasztott termék neve előtt megjelenő X-re klikkelve teheti azt meg.

 

Amennyiben befejeztük a vásárlást az Irány a Pénztár gombra klikkelve fejezhető be a virtuális vásárlás.

 

A Pénztár menüpont alatt összesítve jelenik meg a Kosár tartalma. Itt van mód arra, hogy az átvétel megadjuk.

 


Átvételi módok:

Utánvétel - [ ] Futárszolgálattal. Ez esetben utánvétellel a kiszállításkor történhet a fizetés készpénzben.

 

  • Nettó 24.999 Ft alatt: bruttó 1800 Ft Magyarország területén belül.

 

  • Nettó 60.000 Ft felett a szállítás Magyarország területén: ingyenes

 

Személyes átvétel - Ez esetben készpénz útján történhet a fizetés.


A megrendelt termékek előzetes értesítés után telephelyünkön vehetők át.


Cím:
7831 Pellérd, Dózsa György út 3. (a templommal szemben)
Telefon:
06-72-373-158, 06-30-218-9491, 06-20-975-1923
E-mail:
rendeles@simonauto.hu
Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 9:00-17:00

 

 

A futárszolgálattal történő szállítás esetén, ha a megrendelés munkanapon 14 óráig történik, a futárszolgálat már másnap kiszállítja a rendelt terméket. Azonban ha munkanapon 14 óra után történik a rendelés leadása, úgy 2 munkanap múlva kapja kézhez a megrendelő a terméket. A fenti szállítási feltételek abban az esetben érvényesek, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk. Ennek hiányában a várható szállítás időpontjáról e-mailben ill. telefonon értesítjük vásárlóinkat. A szállítás kizárólag munkanapokon 8-18 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül. A futárszolgálat a csomag elindítását e-mailben jelzi a címzettnek (Vásárlónak). Ha az első kiszállítás során nem találnak megfelelő személyt a helyszínen, akkor a futárszolgálat telefonon egyezteti a kézbesítés második időpontját. Sikertelen kiszállítás esetén a csomag visszakerül ügyfélszolgálatunkra. A csomag ellenértékét a futárnak kell átadni kézbesítéskor. Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomag átvételét tagadják meg és haladéktalanul értesítsék ügyfélszolgálatunkat a történtekről.

 

A Rendelés gombra klikkelve van lehetőség a rendelés leadására.

 

A regisztrációs adatlapon van lehetőség megadni a számlázási és a szállítási címet a további azonosítást segítő információk mellett. A rendeléssel párhuzamosan a Vásárló automatikusan regisztrál honlapunkra és a következő vásárlásakor már a felhasználónév vagy email illetve jelszó kombinációval azonosíthatja be magát.

 

A Tovább gombbal van lehetőség a rendelés véglegesítésére.

 

A megrendelés megérkezését elektronikus úton, e-mailben haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja cégünk. Az elektronikus levelet fogadó szolgáltató esetleges technikai problémáiból, továbbá a megrendelő regisztráció során tévesen megadott adatokból eredő hibákért felelősséget nem vállalunk.

 

Megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. Ha a megrendelését véletlenül vagy tévedésből adta le a Vásárló, vagy a megrendelés véglegesítése után vett észre bármilyen hibát, de a postázás még nem történt meg, a rendelést a rendeles@simonauto.hu elektronikus levelezési címen ingyenesen lemondhatja.

 

A megrendelések a beérkezésüktől követő munkanaptól számított két munkanapon belül kiszállítja, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezik. Ettől eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén Simon János egyéni vállalkozó-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

 

Amennyiben azonnali készlettel rendelkezünk a megrendelt termékekből, illetve termékek beérkezését követően a rendelés leadása során megjelölt módon bemutatótermünkben, vagy szerződött futárszolgálat által kiszállítással átadjuk a megrendelt terméket.

 

 

A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar