Felhasználónév:
Jelszó:

Simonautó

Keresés az oldalon

 

 


Termékkereső

Minikosár

A kosár üres!

 

 

 

 


 

IAF logo

195/65R15 H BRAVURIS 2 BARUM
 
Gyártó:BARUM
Átmérő:15
Oldalfal magasság:65
Sebességindex:H
Szélesség:195
Típus:BRAVURIS 2
Bruttó ár: 18 669 Ft
db


 

barumAz asszimetrikus mintázattal rendelkező gumiabroncsok sajátossága, hogy a futófelület belső és külső oldalának eltérő mintázata különböző feladatok ellátását hivatott biztosítani, úgymint a biztonságos vezetést és a precíz kormányozhatóságot, nagy sebességnél is. A nagy és erőteljes blokkok a gumiabroncs külső oldalán a kanyarokban biztosítanak megfelelő tapadást a biztonságos kezelhetőség érdekében. Ugyanakkor a belső oldalon elhelyezkedő hajlított ívek a blokkok között az alapos és gyors vízkiszorítást teszik lehetővé, ezáltal kiemelkedő biztonság tapasztalható nedves úton.

A Barum Bravuris 2 sajátosságai közé tartoznak még az abroncs mintázatának közepén körbefutó csatornák, melyek jó egyenesfutást szavatolnak a magas fokú stabilitás érdekében, továbbá rövid fékutat garantálnak nedves és száraz úton egyaránt.

A Bravuris 2 nagyteljesítményű abroncsot Otrokovice-ben, a Cseh Köztársaságban gyártják. A kimagasló teljesítmény a különleges szilika összetételnek is köszönhető. Ez kiváló tulajdonságokkal ruházza fel az abroncsot nedves körülmények között, mely alacsony gördülési ellenállással párosul. Összehasonlítva elődjével, a Bravuris 2 nedves útfelületen 2,5 %-kal, száraz útfelületen 3 %-kal rövidebb fékutat biztosít és 4 %-kal jobb a kezelhetősége.

 

Az új Barum abroncs fejlesztőmérnökei azon túlmenően, hogy a kialakítás során olyan tulajdonságokkal ruházták fel a gumiabroncsot, amelyek sportos vezetési stílust tesznek lehetővé, természetesen gazdaságossági szempontokat is figyelembe vettek. A rendkívül lapos abroncskontúr és az alkotóelemek összetételének innovatív módosítása tette lehetővé azt, hogy a Bravusis 2 akár 15 %-kal nagyobb furásteljesítményt érjen el elődjénél. A továbbfejlesztett mintázati kivitel pedig további 3%-kal növeli a vezetési komfortot.

 


Kérdése van? Tegye fel!

Név:*
E-mail cím:*
Telefon:
Kérdés, megjegyzés:*